We met deze vernieuwde versie op pad in de buurt van of flow om te kijken of het nog steeds de beste. Keuze is voor de gemiddelde nederlander of dat het misschien beter was dat. Kia ja, zegt toch, het storten, op een, volledig, elektrisch platform van auto in deze klasse dus kom, mee stap in en gaan effe rondje doen, maar weet al heel, snel meer, lekker, zo onderweg in der nieuwe kia, niro toch, wanneer, ik nieuwe, auto hij is onder andere Een stuk groter gegroeid dat, ik, altijd fijn meer binnenruimte was zou. Je dat, er buiten aan de buitenkant niet zien om te, het ontwerp, verhult mijns inziens best goed de dimensies van de auto maar is dus. Al tegen, tucci, ruimer, geworden, wat wel hetzelfde gebleven is is de aandrijflijn. Min of meer genaamd keren met de motor 204 pk maar vorige voor verandering heeft die minder vermogen kregen minder trekkracht en de vorige. Als met je een, onstuimige motor zou, je bijna kunnen hele te veel trekkracht politiek in de regen, al snel door spullen die lat, hebben, wat, nieuw te meten vanaf knipt 255 nu in totaal met 204 pk en dan is zat hij, je kunt ik 667 keyword, puur 0, tot 100 in onder de acht seconden en dat is prima deze. Motor kracht was altijd wij waarderen en ook vooral om ze zuinigheid de opgegeven, wilt p is 450 kilometer en dat is meer dan bruikbaar komt natuurlijk mee door de grote accu net geen 65 kilowattuur groot dat is dus ontzettend veel zeker, als, je kijkt naar het aanschafbedrag Van net geen 40.

000 euro dat begint i3 de alles erop en eraan versie zoals deze, is het metallic lak en om nog de twee kleurige c stijl fans, instelling contrastkleur zullen ontdekken gaat, natuurlijk, 47, 48 duizend euro is dan maar nog steeds, vanuit, ik, zo ver komt Is dat eigenlijk, gewoon, prima minder goed gaan accu, als het snel waren altijd en dat is niet: echt verbeterd dat, zou, nog, steeds, op, een 70 kilo wordt max en dat leidt dan in de meest gunstige omstandigheden van 1080 ontladen in ongeveer, 3 of 3 daarmee breek. Je die worden geen potten eigenlijk is honderd kilowatt vos met je standaar en het echt elektrisch platform van de kia en hyundai met prachtige voor boordnet dat kan al tot 230 kilowatt laden de stuwwal stuk sneller, maar ja. Dat is het. Ook op, je duurdere deze auto die opgeven wat, lager segmenten snap, je wat goedkopere pakketje goedkoop ghesellen wat minder uitgebreid productiesysteem en dan kom. Je is op zich wordt maar goed het kreeg bijna wegstrepen tegen die enorme actieradius heel, veel, mensen gebruiken niet of nauwelijks snel ares. En als elke, dag voor deze, auto kunt opladen aan, je huis en dat is 450 km. Zat natuurlijk blijf thuis in de werkelijkheid want minder van over dan men, gelooft onze ervaring met de autos van je eigen hun die die, deze aandrijflijn hebben is onze daadwerkelijk ook echt zuinig zijn dus 300 kilometer een, zeker, onder winterse omstandigheden, veel te snel, misschien, 250 maar Dat ze me steeds hartstikke, prima onder meer anders is heel.

Erg, uitgebreide, suite aan een, rij assistentie zoals, je net al aan een piepje horen die ging, waarom wil ik over de lijnen naast de weg en dan denkt. U dat je bernina dan zit er dus op en heel, veel andere, dingen natuurlijk dat ooit in orde, bij moderne, auto en als, je om, je heen kijkt zie, je het interieur min of meer met. Componenten van de kia typisch x die daarnet al aanhaalde, zelfde stuur ook het zelfde infotainmentsysteem het onderzoek bedienings, plus de waarmee. Je met een, druk op de knop kunt kiezen tussen aircobediening en bedienen van het, infotainment schermpje onze ervaring tot nu toe dan mensen ook heel, erg, goed, snel, reken, het systeem, goede, integratie van het, hele elektrisch, rijden, je kunt laat baden, vinden, als, je een goede implant En leidt, je automatisch langs een, geschikt snel waardes en wat hij dan daarbij opvalt aan doet heel belangrijk, is de accu op temperatuur brengen, als het koud is de voorganger van dit in allemaal last van colgate, ding zoals dat heette is dat. Accu te koud is om. Hoge laadstroom accepteren daardoor is het sneller ons dan nog slechter dan 70 kilo, wat dat, zo, weer, inspiratie, verholpen, moeten, zijn, voor de rest. Ja het is natuurlijk wel in deze klasse normaal, dat, harde plastics, domineren, maar, toch, zie, je dat, waar nodig waar de kans. Het grootst is dat. Je auto aanraakt dat, er woensdag laagje of rinus gedaan en hele basic ontwerp, waar strakke lijnen zijn er getrokken en daar binnen met nog een, beetje sfeerbeleving heeft er echt wel iets, leuks, weten maak, het eens over wie grijs maat, kan ermee door, cellen geld van sitcom, Vorig jaar zit, wat, oog bovenop die accu het is allemaal.

Prima hetzelfde geldt ook voor de rijeigenschappen natuurlijk nee het is niet. Echt een heel, sportieve, auto ook, niet uitgesproken comfortabel met zijn, om merkt, het een, beetje stevig is van onder om al wat, gewichten ondersteunen het is volstrekt. Middle of the road. Het is niet: zo goed, dat, je hem en speciaal daarom het kopen moois ik, niet zo slecht dat, je m ervoor laat staan dat de stig in deze en tools, om klas, het allerbelangrijkst dat is wel de verkoopcijfers de afgelopen jaren hebben bewezen nogmaals beste verkochte, auto Van heel, nederland wederom compil is in nederland als met wing lekker, cirkel, startprijs, 40.000 euro loopt door, tot 48 en kia beloofd dat, ze, ook, nog deze, auto heerlijk snel kunnen leveren en dat is dan.

https://www.youtube.com/watch?v=mYR5Pc1EvsU