van Musk of een andere Tesla vertegenwoordiger met betrekking tot de vraag of de geruchten dat Tesla dit model dat. Als instapmodel dient zou kunnen verlaten geloofwaardig zijn de Tesla truck met dubbele motor en vierwielaandrijving komt vervolgens met een, geruchtmakende acceleratietijd van 45 seconden vanaf 0, tot 60 mijl per uur en een, bereik van 300 mijl het bedrijf beweert dat de hoogste, driemotorige vierwielaangedreven, auto een, bereik Heeft van maximaal 500 mijl en het zou geen Tesla zijn zonder hoofddraaiende acceleratie de driemotorige variant zou in staat zijn om in minder dan drie, seconden 60 mijl per uur te bereiken. Het doel was om. Een elektrische vrachtwagen te ontwerpen die hem kon slepen en vracht kon vervoeren over lange afstanden en die als een, sportwagen kon rijden., We zijn benieuwd of de Cyber truck dat kan. echt al deze, doelen bereiken hoe is het om in de Cyber truck te zijn het interieur Van de Cyber truck is net zo bizar als de buitenkant met vreemde ontwerpelementen en unieke details die, hem onderscheiden de binnenkant is ruim met, zitplaatsen voor, zes personen direct onder een, groot panoramisch zonnedak de ontwerptaal is relatief. Minimalistisch met weinig knoppen en knoppen. Het dashboard is laag. Gehouden wat een, uitstekend zicht, mogelijk maakt zoals gebruikelijk is bij Tesla autos een, groot infotainmentscherm bevindt zich vooraan, en in het midden van de voertuig dit scherm zal naar verwachting het primaire controlepunt zijn voor de meeste voorzieningen van de auto inclusief de navigatie en klimaatregelingssystemen maar het Stuur dat tijdens de eerste onthulling lijkt een, defecte videogamecontroller te zijn.

Hoe presteert de Cyber truck op het gebied van slepen en slepen Sleepcapaciteiten variren van 7.500, pond voor het type met n motor tot 14.000 pond voor de variant met drie, motoren, wat, een, aanzienlijke, vermogen evenals, Het gerapporteerde laadvermogen van 3, 500 pond beide zijn grote cijfers het probleem is dat. We er niet volledig van overtuigd zijn dat een, volledig elektrische vrachtwagen in de praktijk een, groot, gewicht, kan vervoeren waarom ondanks, het feit dat een model X is geschikt om tot 5000. Pond te trekken we hadden problemen met het dragen van een, lichtgewicht aanhanger met het model X, dat, we voor een, langere, tijd op, test hadden het moet, worden, opgemerkt dat de feitelijke procedure, om het, gewicht te trekken niet moeilijk was maar de moeilijkheden hoogstwaarschijnlijk voortkomen uit het Bereik van het voertuig en het vermogen om op te laden we kunnen alleen maar raden hoe snel de brandstofvoorraad van een, cybertruck zal opraken, als het een, aanhanger van 10.000, pond of meer moet trekken. als we er ooit een in handen, krijgen zullen. We het door zijn bases halen., We kunnen op dit moment alleen de beweringen van musk over de Cyber truck als hoop en ambities overbrengen omdat er geen bekende tests, zijn uitgevoerd om de beweringen van musk te valideren men kan alleen, maar hopen dat, hun hoop en wensen Niet hoger zijn dan het laadvermogen van 3 500 pond de puntige schouders van de Cyber truck zijn al overbelast met vracht verder Tesla heeft al reserveringen, voor meer dan drie jaar aan, cybertrucks, ontvangen, zelfs, als het bedrijf ze in hoog tempo produceert, als, CEO Elon, Musk verklaarde.

In een door, CNBC geciteerde verklaring dat de aankondiging komt nadat Tesla eerder deze maand had aangekondigd dat, het geen bestellingen meer zou accepteren voor de Cyber truck buiten Noord Amerika om duidelijk te zijn dat Tesla nog niet eens is begonnen met de productie van de Cyber truck En dat er geen indicatie dat, het voor het einde van het, jaar zal beginnen. Tesla is van plan. Om de Cyber truck te bouwen in zijn gigafabriek in Austin Texas die momenteel wordt opgevoerd De lancering van zijn model y SUVs, Musk onthulde, eerder, deze, maand op de Financial Times Future of the Car 2022 conferentie dat het bedrijf, meer, bestellingen, heeft, ontvangen voor de eerste cybertrucks Die de komende drie jaar zouden kunnen voldoen., We hebben meer bestellingen van de eerste cybertrucks die. We mogelijk zouden kunnen vervullen zei dat het toevoegen van de vraag naar bepaalde Teslas voertuigen in een, belachelijke mate hoger is dan de productie. Wat voornamelijk het bedrijf is om, het accepteren van reserveringen voor andere voertuigen op te schorten volgens de website van de autofabrikant.

https://www.youtube.com/watch?v=vXs1ymOr-H4