Die. Lyriq is ontwerp om al jou, sintuie te bekragtig en verteenwoordig die aanbreek van n nuwe era, vir Cadillac n volledig, elektriese sportnutsvoertuig wat na ons elektriese toekoms laai. In elke detail is LYRIQ, die, seldsame konvergensie van kuns tegnologie en werkverrigting n volledig elektriese sportnutsvoertuig wat net as Die Cadillac van EVs beskryf kan word. Nou sonder meer kom ons kyk saam na die toekoms van Cadillac. Voortbou op meer as n eeu se innovasie en motorervaring Cadillac LYRIQ stel n heeltemal nuwe soort Cadillac bekend en daarmee saam die voorreg, om te, definieer wat American Luxury Vir n EV koper, beteken. Kom ons kyk eers na die, nuwe gesig van Cadillac. Met LYRIQ word buite ontwerp nie meer beperk deur die beperkings van binnebrandenjins soos lugvloeivereistes van die, sierrooster nie. Dit maak ontwerp sonder perke moontlik. Sonder die behoefte, aan, n tradisionele, sierrooster beskik LYRIQ Oor n Black Crystal skild met n splinternuwe afwerkingstegniek om verligting diepte en detail te skep. Van die eerste benadering af herken LYRIQ die bestuurder en groet jou met n gechoreografeerde beligtingsreeks met 736 buite LED ligte wat lewendig word as jy nader en wegstap van jou voertuig. Die Cadillac Signature, vertikale, ligte handhaaf die verlede maar boei met nuwe kunstige integrasie. Cadillac se eerste volledig elektriese sportnutsvoertuig sal in die, eerste plek, n Cadillac, wees., Gebou, op GM se, nuwe Ultium platform, sal LYRIQ die werkverrigting, lewer, wat, jy van n Cadillac verwag., As n strukturele element Van die bakwerk onderstelstelsel maak die Ultium platform, Byna oombliklike wringkrag moontlik, wat n prettige ry ervaring en uitstekende werkverrigting lewer.

Die byna 5050 gewigverspreiding van voor na agter van die voertuig bied n laer swaartepunt wat lei, tot n voertuig wat sportief reageer en gebou is vir lewendige Bestuur. LYRIQ sal n Cadillac bied geskatte 340 perdekrag en 325 pond voet se wringkrag. Cadillac LYRIQ stel die handelsmerk. Se nuwe ontwerptaal bekend en kyk na die vakmanskap en tegnologie om n dramatiese stelling oor die toekoms van die handelsmerk te maak. LYRIQ het baie gewaagde en luukse proporsies.. As jy na die, sysilhoet van die voertuig kyk, sien, jy, n baie, ekspressiewe vorm. Die buite ontwerp is selfgeldend en modern met n lae vinnige daklyn en n wye selfversekerde houding. Ons weet dat die, reikafstand een van die. Grootste faktore is wanneer dit kom by die. Keuse van n EV en daarom ontwerp ons LYRIQ om meer as 300 myl se reeks op n volle lading te bied. En wanneer laai onderweg nodig is sal LYRIQ DC snellaaitempos, tot 190 kW by openbare laaistasies bied. Om laai in konteks te plaas is dit tot 76 Myl in 10 minute met DC Fast Charging. LYRIQ, sal, 2 wiel opsies bied. Standaard is die, 20 gesplete 6 speek allooiwiele met Diamond CutDark, Android afwerking en Gloss Black aero insetsels. Deur die gebruik van n presiese omgekeerde velbewerkingsproses eggo die opsionele 22 wiele wat ons hier sien Die treffende skaal van die, LYRIQ skoumotor, wat n groter visuele voorkoms lewer terwyl verfynde ritdinamika gehandhaaf word. LYRIQ, het n vol glasdak wat die, konsep van n panoramiese dak herdefinieer.

Sy spoor tot spoor glas word, aangevul, deur, n krag, sonskerm. Die LYRIQ is dalk n EV maar Dit is steeds n kompromislose SUV. Daar is n ruim 608 kubieke voet maksimum laairuimte en die. Platvou 6040 tweede ry sitplekke bied vryheid en buigsaamheid. LYRIQ se interieurontwerp breek konvensie om die sensuele en die. Tegniese bymekaar te bring. Die, doel van die. Lyriq interieur is om. N vennootskap tussen die bestuurder en die. Voertuig te skep waar die, voertuig die bestuurderervaring, naatloos, kan verbeter Ingewikkelde laser getste patrone deur swart ashout toon briljante agtergrondligontwerp. AKG bring ateljeeklank na die, LYRIQ wat die, Cadillac eksklusiewe, AKG, Studio 19 luidsprekerklankstelsel bevat. Dit bied klank wat presies en duidelik van vervorming is. Alle luidsprekers is Geplaas vir klankoptimalisering insluitend luidsprekers in die, voorste kopstutte, wat, verseker dat, alle, passasiers, n meeslepende klank ervaring, het. n Vloeiende binne ontwerp sluit Cadillac se eerste produksietoepassing van n groot gebo naatlose LED skerm in. Die gebo 33 diagonale gevorderde LED skerm, maak voorsiening, vir n gemakliker en Bestuurdergesentreerde ervaring. Kunstig gentegreer in die, voertuig het die, skerm die, vermo, om meer as een biljoen kleure uit te straal. Weereens LYRIQ is ontwerp, om, die, hoogtepunt van Cadillac ontwerp en innovasie te beliggaam., So natuurlik maak, handvry bestuur jou vry om die reis te geniet met beskikbare Super Cruise die bedryf se eerste ware handvrye, bestuurderbystandstegnologie vir versoenbare paaie. LYRIQ is gekies vir Cadillac, se eerste EV aangesien, dit, n potiese ekspressiewe naam is wat, genspireer is deur, ons ryk verbintenis met, die, kunste, veral, musiek.

Die, Cadillac, LYRIQ benut die energie van beweging en lewer N werklik gechoreografeerde multi sensoriese ervaring. Baie, dankie, dat jy by hierdie toer van die volelektriese 2023 Cadillac LYRIQ aangesluit het.

https://www.youtube.com/watch?v=l7NuQ0sHnTA