Je dit met excellente service. Ga dan naar actavlease.nl in deze aflevering vertellen, we je alles over de Kia, Niro EV. We vertellen alles op zon manier zodat jij de ervaring, hebt Alsof, je hem al in het echt hebt, gezien, bestellen op de hoogte van een, mogelijk alternatief en dit alles op een, vermakkelijke, manier, abonneer, je daarom op ons kanaal, Light de video als, je hem leuk vond En vergeet hem niet te delen met al je vrienden Alvast bedankt van de Niro eevee zijn er vier uitvoeringen schikbaar en hij wordt altijd geleverd met een 648 kilowattuur batterij de wltp. Actieradius is 460 km in deze aflevering rijden we met de topmodel de ex secutive Line, met 17 inch velgen, let koplampen een zonnig dak elektrisch verstelbare stoelen h, het display en nog veel meer. We beginnen bij de naam en daar zien. We wel een, grote verandering want deze Kia Die kende. We als de Kia inero en daar hebben ze nu van gemaakt de Niro Eve best wel een, grote verandering, en dat zien. We ook terug in het design, bijvoorbeeld als, we kijken naar de voorkant een compleet nieuwe voorbumper verlichting alles is helemaal nieuw fris en stoer om te zien dan hebben. We de wielen die zijn net zo groot als eerst dus 17 inch, Alleen, hebben, meer, een, krachtige uitstraling Het is een, moderne, auto om te zien en wat hem helemaal afmaakt is de juiste samenstelling Hij heeft een mooie frisse kleur met zwart getinte ruit aan de achterzijde.

Zwarte lijsten ofwel helemaal van deze tijd en waar het qua design. Interessant wordt is bij de zeestijl hier hebben ze namelijk iets anders gedaan dan anders hier zit een luchthapper en die komt er aan de achterzijde daar weer uit en dat functioneert, als een, soort van spoiler. In de zijkant en dat, zorgt ervoor dat de luchtstroomen heel, gunstig hier achter langs kunnen en dat zorgt er uiteindelijk, weer, voor, dat, je minder stroomverbruikt, dus, een, grotere, actieradius hebt en als we verder kijken aan de achterkant zien. We dat eh achterlichten een, boemerang, voor, hem heeft, wat emals Tour is en van deze tijd dan gaan. We naar de binnenzijde van de nieuwe Niro en dat begint goed met een, elektrische achterklep waarbij, je een kofferbakruimte ziet van 475. L en het is 25 liter meer dan eerst daarbij heb, je voorin ook nog 20 liter ruimte voor bijvoorbeeld, je laadkabels en je zou nog extra laadruimte hebben op moment dat, je je achterstoelen neerklapt waardoor, je helemaal zeen van ruimted is dat. Nog niet genoeg dan heb. Je ook nog 750 kilo, trekgewicht dus, je kan daarmee een, kleine, aanhanger, meenemen, zag, je al als. We kijken naar de kofferbak dat het meer liters heeft maar, het ervaar, je ook op het moment dat, je op de achterbank gaat zitten dan zit, je comfortabel en ruim en je hebt meer dan voldoende hoofd en beenruimte en de auto is ook voorzien van hele fraaie Stoel bekleding in een, lederen, Look daarbij, heb, je ook luxe features, zoals stoelverwarming en dat niet alleen voorin maar ook achterin en je hebt overal USB aansluitingen de namen is dus.

Helemaal benieuwd van de buitenkant is het een. Helemaal andere, auto maar ook de binnenkant is helemaal ge moderniseerd En dat hebben ze gedaan door, veel minder, fysieke, knoppen, maar meer digitale en dat zorgt ervoor dat de auto van binnen veel cleaner is dus. Je ziet veel strakkere lijnen en is het Ja, veel minder druk. Als je in de auto zit en ondertussen kan, je nog wel heel, eenvoudig, alle, knoppen vinden, wat wel herkenbaar is is de versnellingspook. Die is nog hetzelfde, daar komen, we straks op wat, we ook zien is stoelverwarmingsstoel voor koeling, stuurverwarming, dus een, auto die je heel, Lux kan, samenstellen met ook volledig elektrische stoelen die heel comfortabel en nou komt het de passagierstoel die heeft, zelfs een, speciale relaxfunctie, als ik Deze knop eventjes inhoudt dan gaat hij zo, helemaal, naar achter en kan, je als pasjes hier helemaal ontspannen liggen dan hebben. We het scherm wat, je aan de voorzijde ziet en dat kan je herkennen van de Kia, eevee 6 ziet er hetzelfde uit en werkt ook hetzelfde dus, het multimedia systeem die is voorzien van alles, wat, je zou verwachten van een, moderne, auto dus een, navigatie, muziek, Entertainment, Het heeft echt alles en ook Apple CarPlay en wordt, auto allemaal essentile, systemen, voor, vandaag de dag en in verhouding tot de vorige generatie heeft hij minder fysieke knoppen maar dat, hebben, ze, wel heel, mooi, opgelost, hier, aan de onderkant, zie, je dat, als, hij, bijvoorbeeld nu Op navigatie staat dat, je heel, makkelijk, je multimedia opties kan kiezen, maar zet, je hem hier op klimaatcontrole dan zie, je hier alles wat betreft, je klimaat staan dus dat, je op die manier, eenvoudig, je een, temperatuur kan aanpassen de airco, aan kan zetten en het is Allemaal heel overzichtelijk en goed bruikbaar is dan gaan.

We vertrouwde draaiknop van Kia zetten, we hem in zijn versnelling en gaan. We eens ervaren hoe de auto rijdt de basis, specificaties van de Niro eevee dat is 150 kilowatt vermogen en dat staat in verbrandingsmotoren voor 204 pk. En de 0, tot 100 tijd is 78 seconden Muziek dan hebben we het rijden en het, is natuurlijk een. Elektrische, auto dus hij is vlot en heel. Lineair op het gas, dus het vermogen gaat heel, gelijkmatig omhoog en het is natuurlijk. Lekker stil in de auto en daarbij heeft die qua vermogen net zoveel als de vorige generatie dus daar zit geen verschil maar, meer heb, je ook niet nodig want ja en dan elektrische. Auto is al snel en vlot dus, je kan heerlijk met het verkeer mee komen en zelfs snel accelereren, als, je dat wil en unieke eigenschap van deze auto is dat, die flippers heeft en dat, je daarmee de recuperatie kan instellen Dus dat houdt in dat, je het Zelfremmen Hoger of Lager, kan zetten door, middel van je flippers of omhoog of omlaag eh te drukken, kan er ook voor zorgen dat, hij, dat, volledig, automatisch doet en dan hou, je de rechterflipper, even ingedrukt dan zet hij hier op, het scherm, auto en dan zie, je Dat hij op een, automatische, manier, regeneratief, remt, als, jij een, wat, oudere, auto hebt dan zijn dit soort systemen wellicht nieuw maar superwaarde vol, en dat gaat over veiligheidssystemen en rijhulp systemen en wat het doet is bijvoorbeeld adoptieve cruise control, dus de auto houdt een, snelheid vast En afstand tot je voorganger die moet hem wel, even in het standje bumperkleven zetten dus zo dicht mogelijk, anders gaat hij heel, veel, afstand, Maar, supercomfortabel tijdens, het rijden en hij houdt de auto ook netjes tussen de lijnen en hij stuurt net wat mee wat de rit Heel comfortabel maakt en wat die systemen ook doen is dat het constant omgeving van de autos kent en als er een ongeluk gebeurd of iemand een, onverwachte beweging, maakt dan anticipeert de auto daar ook op en dat maakt het weer heel, veilig, dus, hele, mooie, systemen, waar, Deze Niro eevee van voorzien is wat.

We ook hebben is een. Herder display en daarbij laat die systeem ook heel, duidelijk zien wat het doet hoe het werkt, je ziet, je snelheid en dat zijn allemaal gegevens die. Je ziet in je vooruit ook een hele gave technologische functie is als. Je gaat parkeren in Je hebt eigenlijk net te weinig ruimte om uit te stappen Dan kan, je gewoon van tevoren uitstappen en de auto midden is je sleutel naar voren en naar achter zetten ofwel allemaal gave technologie is natuurlijk een, elektrisch, auto en dan wil, je alles Weten over de batterij hoe groot die is zo, snel die, laat nou, dat gaan, we je vertellen Het, is een. Batterij met een, capaciteit van 648 kilowatt uur en om dat, even praktisch te maken het laden, dat kan thuis met 11kw en dan ga, je van 0 naar 100 in 7, uur dus snel Hij, staat, nu dus in ze, al optieve, Cruise Control en dan heb ik Hem op standje bumperkleven maar ik, kan dan dus nog iets gas bijgeven en dan gaat hij er, nog, ietsjes dichterbij en dan rijden. We het helemaal eh, lekker, dichter op dan hebben. We het snel laden en dat kan met een, snelheid van 72 KW om daar dan een, beeld bij te geven hoe snel dat dan daadwerkelijk is je gaat van nul naar 80 in slechts 43 minuten of wel heel, snel opladen en zo kan, je dus, je elektrische, Auto opladen Maar tegelijkertijd kan de Niro eevee ook een device, opladen dus denk, aan, een, laptop of een groot scherm die, je dan hier neer zou kunnen zetten en met alle mensen die gezellig staan te laden, zou, je dan een, voetbalwedstrijd kunnen kijken en wil, je nou Meer weten over Elektrisch rijden en onderwerpen daarover daar maken, we ook de eevee wijzer afleveringen van wil, je dat nou zien klik dan hier op, het Ietje of ga naar de website van activelees.

nl en daar vind, je alles over elektrische autos dan hebben. We vergelijk en om twee leuke autos tegenover de Niro EV te zetten hebben. We zijn grote broer de ive, six en een Franse, auto de Renault Megane e c alle drie hele volwassen elektrische autos alleen zijn blinken allemaal in een net wat andere, eigenschap, uit, om te beginnen met het design, daar zien, we vooral dat de Kia Eve Six de Meest exotische en sportieve auto is van de drie als. We dan meer naar de binnenkant gaan Dan zien. We dat de Renault megane tec een verrassing is om. Naar binnen te kijken en ook een, hele Premium beleving heeft wil, je dat, nou ervaren klik dan hier op, het Ietje dan vind, je de e ve test van de Renault Megane e tec, wat betreft, gebruik, blinkt, vooral deze, Nero IV uit want als. We het aantal liters van de binnenkant. Bekijken is dit een, hele ruime auto met meer ruimte dan de Renault Megane e tec. Dus dat is een, interessante, als, je veel ruimte belangrijk vindt als. We het hebben over rijden dan zijn het alle drie hele compleeten autos, als in heel, rijk uitgerust met veiligheidssystemen, Ze, hebben veel rijhulp systemen of wel het zijn, hele, comfortabele, relaxte, autos, om mee te rijden, maar zoek, je de meest sportieve dan moet, je de Kia eevee. Six hebben Wil, je daar nou alles van zien klik dan hier op het Ietje dan vind, je de i 4 test en dan weet, je alles over de eevee, six en wil, je nou heel specifiek en advies op jou situatie daar, kan je het best naar activit Lease.

Nl gaan en een E4 Expert vragen die helpt. Je helemaal met jouw volgende elektrische, auto Samengevat is de Kia. Niro al een, hele populaire, auto en kan wat, eigenlijk, alleen, nog, maar meer worden waarom Omdat de auto verbeterd is in design zowel aan de buitenkant alles aan de binnenkant hij heeft meer moderne systemen van nu en hij heeft ook nog eens meer, ruimte, ofwel, genoeg, redenen, Om hem te gaan bestellen en dat kan via actavis.

https://www.youtube.com/watch?v=DIjFd_6MQmc